Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Pilaf with Peas
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasserice
3 Esslöffelolive oil
Onion chopped
bay leaves
1 kleinPiece cinnamon
1 Teelöffelsalt
1 Priseblack pepper freshly ground
1 TassePeas
4 TasseWater or stock
1 Esslöffelparsley chopped
 Tomato sliced
 Cucumber sliced
die Zubereitung:

Wash rice & leave to soak for half an hour. Allow to drain. Heat oil in a pot & fry onion till it becomes translucent. Add bay leaves, cinnamon, salt, pepper & rice. Cook until the rice grains become opaque, stirring occasionally. Add peas & stir together until the peas are well coated in oil. Add 4 c water or stock. Bring to a boil, cover & simmer over a low heat until the rice is tender (15 to 20 minutes). Serve with the garnish. Jack Santa Maria, "Greek Vegetarian Cookery"


Anmerkungen zum Rezept:
keine