Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salt and Pepper Pork
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gPork shoulder, cut into 1" cubes
2 Esslöffellight soy sauce
2 Esslöffelsherry dry
2 EsslöffelCornflour
1 x ca. 1/2 Litervegetable oil
4 grosscloves garlic chopped
2 Teelöffelsea salt crushed
2 TeelöffelFive spice powder
2 Teelöffelblack peppercorns crushed
 Large pinch mild chilli powder
die Zubereitung:

In a large bowl combine the cubed pork, soy sauce, sherry and cornflour. Leave for 20 minutes. Pour the oil into a wok or large frying pan. When it is quite hot, add the pork. Fry for 5-6 minutes or until golden. Remove the pork and pour off all but 2 tablespoons of the oil. Add the chopped garlic and fry for a few seconds. Add the remaining ingredients, fry for a few seconds to warn the spices through, then add the pork. Fry, stirring almost continuously, for a couple of minutes. Serve while hot and sizzling.


Anmerkungen zum Rezept:
keine