Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Olive & nut dip
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
7 x ca. 30 gTofu
1/2 TasseOlives, black or green stuffed
1/3 TasseNuts, roasted.
3 Esslöffellemon juice
1 Esslöffelgreen Onion Tops chopped
1 Esslöffeloil
1/4 Teelöffelsea salt
die Zubereitung:

Home Roast nuts: Chopped or slivered nuts may be roasted in a dry pan in a preheated oven at 300F for 4-8 minutes, depending on the size of the nuts and how thinly they are layered. Stir them every minute or so and turn them as needed until lightly browned and hot. Whole nuts like almonds and hazelnuts (filberts) can be roasted in a preheated oven at 350F for 6-10 minutes. Use these in recipes or as a garnish or a snack. Store in the refrigerator for up to several weeks.

Combine everything in a food processor until smooth. Chill and serve. Keeps 3-6 days refrigerated.

Jeanne Marie Martin, "Vegan Delights" Posted by Anne MacLellan


Anmerkungen zum Rezept:
keine