Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
La Jolla Salad
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
 Mixed greens (Boston, bibb,
 Red tip, and romaine
 Lettuce
Radicchio leaves, filled
 With
2 x ca. 30 gLump crab meat
2 grossShrimp, grilled
 Slices fresh papaya
Lime Dill Vinaigette
Lime Dill Vinaigrette
1/4 Tassedijon mustard
1/2 Tassered wine vinegar
1/8 Tassewhite wine vinegar
egg yolk
3/4 Tassesalad oil
Lime's juice
3 x ca. 30 ghoney
1/4 TeelöffelTarragon leaves
1/4 TeelöffelBasil leaves, whole
1/4 TeelöffelOregano leaves
1/2 Teelöffelparsley leaves
5 MilliliterGarlic crushed
1/2 Teelöffelwhite pepper
1/2 Teelöffelsalt seasoned
1 Teelöffelsalt
1 EsslöffelFresh dill weed, chopped
Drop, small green food
 Coloring (optional)
die Zubereitung:

On a large salad plate, arrange the greens and crab-filled radicchio leaves. Garnish with grilled and papaya slices. Pour vinaigrette over the salad or serve on the side.

To Make The Lime Dill Vinaigrette: In a bowl, mix the mustard and vinegars. Wisk in the egg yolk. Gradually add the oil, wisking constantly. Stir in the lime juice and honey. Wisk in the tarragon, basil, oregano, and parsley leaves, garlic, pepper, salts, and dill weed. Add a drop of green food color if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine