Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jellied Beet Borscht
Zutaten für 12  Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gBeets
1 EsslöffelBeef Bouillon Granules
1 1/2 Tassewater
Envelopes Unflavored
 Gelatin
2 Esslöffellemon juice
2 Esslöffelcider vinegar
1 1/2 Tassecabbage shredded
1/3 Tassecucumber chopped
1/4 Tassedill minced, fresh
2 Esslöffelgreen onions finely chopped
1 Esslöffelhorseradish prepared
die Zubereitung:

Leave Root & 1 Inch Of Stem On Beets. Scrub With Vegetable Brush. Place Beets in A Saucepan; Cover With Water & Bring To A Boil. Cover, Reduce Heat & Simmer 35 To 40 Min. Or Until Tender. Drain, Reserving 2 C. Liquid. Rinse Beets Under Cold Water & Drain Again. Trim Off Beet Roots & Stems, & Rub Off Skins; Shred Beets & Set Aside. Combine Beef Granules & Water in A Medium Saucepan. Sprinkle Gelatin Over Bouillon; Let Stand 1 Min. Cook Over Lowheat, Stirrng Constantly Until Gelatin Dissolves. Stir in Reserved Liquid, Lemon Juice & Vinegar. Chill 1 1/2 Hours Or Until The Consistency Of Unbeaten Egg Whites. Combine Reserved Beets, Cabbage, Cucumber, Dill, Green Onions & Horseradish in Medium Bowl. Stir in Gelatin And Spooninto A 6 Cup Mold Coated With Cooking Spray. Chill Until Firm.


Anmerkungen zum Rezept:
keine