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Venison Picadillo
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tasseonion chopped
1 Teelöffelgarlic chopped
2 Esslöffelolive oil
2 x ca. 450 gVenison shoulder or leg,
 Cinnamon ground
2 Teelöffelred chilli flakes
1 Teelöffeloregano dried
1 Teelöffelground cumin
1 Teelöffelcoriander ground
1/2 Teelöffelcloves ground
2 TasseCanned whole tomatoes,
 Seeded and chopped
2 Esslöffelred wine vinegar
2 Esslöffelraisins
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

In a large pan, saute onion and garlic in the oil until onion is golden.Add ground venison, chili flakes, oregano, cumin, coriander and cloves.Cook, stirring occasionally, until venison is pink in color. Mix in tomatoes, vinegar, raisins, salt and pepper.Cook over low flame until liquid is reduced by half.Adjust seasonings and serve with tortillas and fresh salsa.Makes 6 to 8 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine