Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saffron Rice
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter
1 Teelöffelcumin seeds
1 inch Cinnamon stick
Brown cardamon pods, crushed
cloves whole
1/2 Teelöffelblack peppercorns
bay leaves
1/2 Tasserice Uncooked
1 Teelöffelsalt
1 1/2 Tassechicken stock
1/4 TeelöffelSaffron
die Zubereitung:

Heat butter in medium heavy saucepan and fry cumin seeds, cinnamon stick, cardamom, cloves, peppercorns and bay leaves for about 2 minutes. Add rice and fry for 2 - 3 minutes more. Stir in salt, chicken stock and saffron. Cover and bring to a boil. Reduce heat to low and cook for 10 minutes. Remove from heat. After 5 minutes, fluff with fork.

From The Gazette, 91/01/30.


Anmerkungen zum Rezept:
keine