Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini Stuffing Casserole
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tassecarrots shredded
1/2 TasseOnion chopped
6 Esslöffelbutter
2 1/2 TasseHerbed stuffing cubes
1 DoseCondensed cream of chicken
 soup
1/2 Tassesour cream
4 mittelZucchini, cut 2 inch thick
die Zubereitung:

zucchini in a little boiling water until tender. Drain. Saute carrots and onions in 4 Tbsp butter until tender. Remove from heat, stir in 1-1/2 cup stuffing cubes, soup, and sour cream. Gently stir in zucchini. Turn into a casserole dish. Melt remaining butter and combine with remaining stuffing cubes. Toss lightly and spoon onto top of casserole. Bake uncovered 30-40 minutes at 350 degrees. Serves 6-8.


Anmerkungen zum Rezept:
keine