Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jo's 2-Cheese Meatloaf
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gGround beef - lean
1/4 TasseHp Fruity Sauce
1 TasseSaltine crackers - crushed
2 EsslöffelWorcestershire Sauce
 Lea & Perrins
1/4 Tasseketchup
2 Esslöffelmustard prepared
1 Teelöffelcelery salt
1 TeelöffelOnion salt
1 Teelöffelgarlic salt
Eggs large
1 TasseOnions diced
1/2 TasseGreen olives - sliced fine
1 TeelöffelTarragon leaves
1/4 Tasseparmesan grated
2 TasseMonterey Jack cheese
die Zubereitung:

winner in the Calgary Sun's Great Meatloaf Recipe Search. Submitted by Jo

Fourth Prize Preheat oven to 350F. Mush first 14 ingredients together by hand until well mixed and put into a bread pan. Stick knife in three places so meatloaf cooks evenly. Bake for 30 minutes. Increase heat to 400F for 20 minutes. Remove from oven and drain juice from pan. Sprinkle all the Monterey jack cheese evenly over the top of the meatloaf and return to oven for 15 to 20 minutes or until the cheese starts to bubble. Watch carefully so cheese doesn't burn. The meatloaf will have shrunk enough so that the cheese melted over all sides gives a frosted effect.


Anmerkungen zum Rezept:
keine