Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tangy Potted Cheese
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 30 gCheddar
1/4 Tassebutter softened
1 EsslöffelPort or sherry
green onions finely chopped
1/2 Teelöffelcaraway seeds
1 TeelöffelCoarsely ground mustard
1/4 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/4 TasseWalnuts coarsely chopped
 Crackers or melba toast
 Fresh parsley sprigs (opt)
die Zubereitung:

Finely grate cheese into a bowl. Add butter and mix well.

Stir in port, green onions, caraway seeds, mustard and Worcestershire sauce. Mix thoroughly until well combined.

Spoon mixture into a serving dish. Cover with walnuts and press walnuts down lightly into mixture. Chill at least 2 hours. Serve with crisp crackers or Melba toast and garnish with parsley sprigs, if desired.

pepper to taste.


Anmerkungen zum Rezept:
keine