Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Sausage Spaghetti Sauce
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gItalian sausage
1 TeelöffelGarlic finely chopped
1 TeelöffelRed cayenne pepper
3 TeelöffelLea & Perrins
1 TasseCelery finely chopped
1/2 TasseBell pepper finely chopped
2 Tassewater
2 Tassewhite wine dry
1 Tasseparsley dried
1/2 Tasseolive oil
1 Tasseflour plain
2 TasseOnions finely chopped
1/4 Teelöffelmint dried
3 Tassetomato sauce
salt
die Zubereitung:

Cut Italian sausage into 2-inch lengths. Brown sausage off in olive oil (about half cook it), remove from pan and put aside, Add flour to oil that was used and make roux. Add onions, celery, and bell pepper. Stir and cook until tender or clear. Add water and stir until smooth. Add wine (you may wish to experiment with the amount of wine used, 2 cups is too much for some tastes), parsley, and garlic. Pour in red pepper, Lea & Perrins Worcestershire sauce, dried mint, and tomato sauce. Stir real well. Bring to a bubbly boil and add salt, to taste. Add sausage. Bring back to a boil. Turn heat down to simmer. Cook for about 3 or 4 hours.

Serve over spaghetti topped with cheese.

From Justin Wilson's "Outdoor Cooking With Indoor Help"


Anmerkungen zum Rezept:
keine