Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Black Beans and Rice
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Italian turkey sausage links
2 Teelöffelvegetable oil
1 grossOnion chopped
green pepper diced
2 Esslöffelwater
3 TasseBlack beans (1 cup u ncooked) -- cooked
2 TasseRice (about 2/3 cup
 Uncooked
20 MilliliterGarlic crushed
1 EsslöffelCajun spice
3 EsslöffelRed wine vinegar ) -- cooked
red pepper diced
die Zubereitung:

sausage according to package directions. Drain and crumble into pieces with a fork; set aside. 2. Place oil in a nonstick skillet; add onion, green pepper, and garlic. Turn heat to low and saute uncovered for 10 minutes or until tender. 3. Return sausage to skillet; add Cajun spices, vinegar, and water and stir. 4. Add precooked beans; cover and simmer over low heat for 5 to 10 minutes to allow flavors to blend. 5. Divide cooked rice among six soup bowls. Ladle beans over rice and top with dice red pepper.


Anmerkungen zum Rezept:
keine