Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Louisiana Crawfish Dressing
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 TasseSliced squash (about 2 lbs)
2 Tassewater
1 grossOnion chopped
green pepper chopped
1 Tassecelery chopped
10 MilliliterGarlic minced
1/2 Tassebutter or margarine, melted
Eggs lightly beaten
1 TasseItalian-seasoned breadcrumbs
1/3 TasseBeau Monde seasoning
1/2 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelTo 1/2 ts pepper
1/4 TeelöffelDried whole thyme
1/8 Teelöffelred pepper
1/8 Teelöffelsauce hot
2 TassePeeled crawfish tails
die Zubereitung:

Combine squash and water in a Dutch oven; cook until tender. Drain well. Saute onion and next 3 ingredients in butter until tender.

Add vegetables and egg to squash; stir in breadcrumbs and remaining ingredients. Spoon mixture into a greased 12" x 8" x 2" baking dish. Bake at 350 degrees for 30 minutes.

Living". Typos by Jeff Pruett.


Anmerkungen zum Rezept:
keine