Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quebec Tourtiere
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
 Pastry for 9"pie (lard is traditional)
1 x ca. 450 gPork; lean ground
Onion; medium, chopped Salt & pepper
1/2 TeelöffelSavory
 Cloves; ground cloves
1/4 TasseWater boiling
die Zubereitung:

Mix meat, onion, spices in a saucepan. Add boiling water. Simmer, uncovered for 20 minutes, stirring occasionally. Skim off any fat.

Preheat oven to 375F. Roll out half of the pastry and line 9" pie plate. Place filling in pie plate and cover with the remaining pastry. Prick with a fork. Bake at 375F for 30 minutes or till golden. Serve piping hot topped with homemade ketchup or chili sauce. Serves 4-6

traditionally this is eaten hot after midnight mass on Christmas Eve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine