Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hearty Chicken & Rice Soup
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 Tassechicken broth
1 mittelonion
1 TasseCelery [sliced]
1 TasseCarrots [sliced]
1/4 TasseParsley [snipped]
1/2 Teelöffelblack pepper
1/2 TeelöffelThyme leaves [dried]
Bayleaf
1 1/2 TasseChicken [cubed]
2 Esslöffellime juice
 Lime slices for garnish
die Zubereitung:

1) Combine the broth, onion, celery, carrots, parsley, pepper, thyme, and bay leaf in a dutch oven, and bring to a boil over high heat, stirring once or twice...

2) Reduce heat to low and simmer, uncovered, 10 to 15 min., then add the chicken and simmer for 5 to 10 min. More or `til the chicken is done...

3) Remove and discard bay leaf, stir in the rice and lime juice just before serving... garnish with lime slices...

Calories... 184 Cholesterol... 23mg Fat... 4g Sodium... 1209mg

From the All New Diet Cookbook and Fred Goslin on Cyberealm Bbs, home of KookNet, in Watertown Ny (315) 786-1120


Anmerkungen zum Rezept:
keine