Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Non-stick cooking spray |
1 Tasse | Canned solid-pack pumpkin |
1 Tasse | High-fiber cereal shreds |
3/4 Tasse | skim milk |
1/3 Tasse | Corn syrup, light or dark |
2 | egg white lightly beaten |
1 1/4 Tasse | flour |
1/3 Tasse | sugar |
2 Teelöffel | baking powder |
1/2 Teelöffel | salt |
1/2 Tasse | raisins |
Spray 12 (2-1/2") muffin cups with cooking spray. In medium bowl combine pumpkin, cereal, milk, corn syrup and egg whites. In large bowl combine remaining ingredients. Add pumpkin mixture; stir until well blended. Spoon into prepared muffin cups. Bake in 400 F oven 20 minutes or until toothpick inserted in center comes out clean. Cool in pan 5 minutes. Remove; cool on wire rack. Makes 12 muffins.
Each muffin provides: 0 g total fat, 0 g cholesterol, 150 Calories, 4 g protein, 35 g carbohydrate, 340 mg sodium
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |