Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Afelia (Braised Pork with Coriander)
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
 Karen Mintzias
750 GrammPork fillet, leg or loin
1/4 TasseButter
500 GrammNew potatoes; peeled
250 GrammSmall mushrooms
1 TasseRed wine
 Salt
 Freshly ground black pepper
2 TeelöffelCrushed coriander seeds
die Zubereitung:

Cut pork into approximately 3 cm (1-1/4 inch) pieces leaving some fat on meat as this is desirable.

Heat half the butter in a heavy based pan and brown potatoes. Remove and keep aside.

Add remaining butter and brown pork on each side, push to side of pan.

Trim and clean mushrooms and fry quickly in pan next to meat. Stir to combine. Reduce heat to low.

Pour in wine, add salt and pepper to taste and place potatoes on top.

Sprinkle with coriander seeds, cover pan with lid and simmer over low heat for 45 minutes or until pork and potatoes are tender.

Serve with a tossed green salad.

by Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine