Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/4 Tasse | Plain flour |
1/4 Teelöffel | Salt |
1 1/3 Tasse | Milk |
61 Gramm | Egg |
1 1/2 Esslöffel | Butter, melted |
3 | Apples peeled, cored, quartered and thinly sliced |
1/2 Teelöffel | Cinnamon |
2 1/2 Esslöffel | Sugar |
| Extra butter for frying |
| Juice of one lemon |
1. sift flour and salt into a bowl. beat milk, egg and butter together.
2. make a well in the centre, gradually add liquid and beat until batter is smooth.
3. combine remaining ingredients in a bowl, mix well.
4. heat butter in pan, place 1 - 2 tablespoons of mixture in pan, cover with 1 tablespoon of apple mixture and a little extra batter mixture.
5. allow to brown on both sides. Drain on absorbent paper and serve hot.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |