Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | Grd pork sausage |
1/4 Tasse | Onion, chopped |
1 Dose | 16 0z saurkraut, drain & chopped |
2 Esslöffel | Breadcrumbs, dry & fine |
1 Packung | Cream cheese, soften |
2 Esslöffel | Parsley |
1 Teelöffel | Prepared mustard |
1/4 Teelöffel | Garlic salt |
1/8 Teelöffel | Pepper |
1 Tasse | Mayo |
1/4 Tasse | Prepared mustard |
2 | Eggs |
1/4 Tasse | Milk |
1/2 Tasse | Flour |
1 Tasse | Breadcrumbs, fine |
| Veg. oil |
Combine sausage & onion in a lg pan; cook til sausage is browned, stirring for it to crumble. Drain well. Stir in kraut & 2 T breadcrumbs. Combine c. Cheese & next 4 ingredients in lg bowl; add sausage mixture, stirring well. Cover & let stand for 2 hrs. Combine mayo & mustard; set aside. Combine eggs & milk in sm bowl; set aside. Shape sausage mixture into 3/4" balls; roll in flour. Dip each ball in reserved egg mixture;roll balls in 1 c breadcrumbs. Pour oil to a depth os 2" into d, oven; heat to 375 deg. Fry, a few at a time, 2 min or til golden brown. Drain on paper towel. Serve with mayo mixture. Yields 5 doz
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |