Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hamburg Style Fish Salad
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
1 EsslöffelButter
1 x ca. 450 gWhite Fish Fillets *
1/2 TasseHot Water
4 grossEggs, Hard Cooked
Pickles, Dill
1 EsslöffelCapers
Sauce
2 EsslöffelMayonnaise
2 EsslöffelSour Cream
2 TeelöffelLemon Juice
1 TeelöffelMustard, Dijon Style
1/2 TeelöffelSalt
1/4 TeelöffelPepper, White
Garnish
1 grossEgg, Hard Cooked
Beets, Canned, Slices
die Zubereitung:

* Fillets may be fresh or frozen. ~- Melt butter in a frypan. Place fish in frypan and pour hot water over fish. Bring to a boil, cover, lower heat and simmer gently for 10 minutes. Meanwhile slice the 4 hard cooked eggs and the pickles. Drain fish, cool and cut into cubes. Prepare salad sauce by blending mayonnaise, sour cream, lemon juice, mustard, salt and pepper. In a separate bowl gently mix fish cubes, egg and pickle slices and capers. Arrange fish mixture in individual dishes and spoon salad sauce over tops. Chill for 30 minutes. To garnish, cut remaining egg into eight pieces and chop beet slices.


Anmerkungen zum Rezept:
keine