Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Low Calorie Brown Scones
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseFlour
1 TasseWhole wheat flour
2 EsslöffelSugar
1 EsslöffelRolled oats
1 1/2 TeelöffelBaking Soda
1/4 TeelöffelSalt
1 TasseButtermilk
2 EsslöffelButtermilk
die Zubereitung:

1. Preheat oven to 400F. Grease cookie sheet with nonstick spray.

2. Lightly spoon flour into measuring cup; level off. In a large bowl, combine all ingredients except buttermilk; mix well. Make a well in the center of the flours; add 1 cup buttermilk. Stir just until moistened.

3. On a lightly floured surface, gently knead until dough holds its shape. Place on greased cookie sheet; pat out into 7 inch circle. Brush with 2 Tablespoons buttermilk.

4. Bake at 400F for 12-14 minutes or until golden brown. Serve warm

Each serving contains: 2 breads Per serving: 140 calories


Anmerkungen zum Rezept:
keine