Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rigatoni with Sausage
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gItalian Sausage *
1/4 TassePepperoncini Peppers **
 Clove Garlic; minced
1/2 TasseOlives; quartered
2 TasseSpaghetti Sauce
1 TasseGrated Cheese (your choice)
1/4 TasseDry Red Wine or Water
4 TasseHot Cooked Rigatoni
die Zubereitung:

* Remove Casing ** Sliced and Drained In 10 qt skillet over medium heat, cook sausage until browned, stirring to separate meat. Spoon off fat. Add garlic, sauce, wine and peppers. Heat to boiling. Reduce heat to low; simmer 5 min, stirring occasionally. Add olives, 1/2 cup cheese and rigatoni; toss to coat well. Serve topped with remaining cheese.


Anmerkungen zum Rezept:
keine