Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Steak Tartare
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 x ca. 450 gLean beef sirloin/tenderloin
Egg yolks
1 grossOnion, finely chopped
3 EsslöffelCapers
2 kleinGerkins, sliced
Anchovies, chopped
1/3 TasseSliced pimientos
1/3 TasseChives, chopped
 Salt
 Red (cayenne) pepper
 Paprika
 Brandy, if desired
die Zubereitung:

Tear beef into fine shreds or grind using a fine disk. Divide beef into 4 portions. Make a well into each beef portion. Surround with small portions of onion, capers, gherkins, anchovies, pimientos, chives, salt, red pepper, and paprika. Each person may flavor their tartare as desired. Brandy may be included, if desired. Serve with crusty homemade bread and cold German beer.


Anmerkungen zum Rezept:
keine