Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Shrimp Parmesan
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Chuck Ozburn (HBWK07A)
5 x ca. 450 gLarge shrimp; cleaned
3/4 x ca. 450 gMargarine
8 x ca. 30 gMozzarella; grated
1 EsslöffelGarlic powder
1 EsslöffelOnion powder
5 x ca. 30 gParmesan cheese; grated
16 x ca. 30 gMarinara sauce; store bought or, Favorite Deli Marinara
5 mittelGarlic cloves; crushed
1 TasseOnions; finely chopped
1/4 TasseOlive oil
8 mittelTomatoes; peeled and diced
56 x ca. 30 gCrushed tomatoes; canned Rinse cans and add the water
1 EsslöffelPepper
3/4 EsslöffelSalt
2 EsslöffelBasil; dried, if you can get fresh, use 4 tbsp finely chopped
1 BundParsley; chopped
die Zubereitung:

Place shrimp in a large baking dish; melt margarine and pour over shrimp; spread mozzarella evenly over shrimp; sprinkle with garlic/onion powders and Parmesan; cover with marinara sauce; cook in a preheated 400F oven for 15 to 20 minutes.

Marinara Sauce Directions: Saute garlic and onions until soft; add the diced tomatoes and cook 5 minutes; add the crushed tomatoes, water and seasoning; simmer on low for 1 hour. Add parsley and adjust seasoning.

10:10 Pm


Anmerkungen zum Rezept:
keine