Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Gambretto (Shrimp) Linguine
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Chuck Logan (JFXW02A) Olive oil
3 x ca. 30 gShrimp; (peeled)
1/2 TasseOnion; diced (1/4 C green; 1/4 C red)
1 TasseTomatoes; diced (Romas are best)
2 TeelöffelFresh basil; (minced)
1 TeelöffelSalt
6 x ca. 30 gDry white wine
(genourous) handful
 Linguine; cooked
1 EsslöffelGarlic; crushed
1 TasseFresh spinach; chopped
1 TeelöffelFresh oregano
1/4 TeelöffelBlack pepper
Lemons; up to 3
die Zubereitung:

Using high heat; cover bottom of pan with olive oil. When hot, add shrimp, toss until they begin to whiten. Add garlic, other herbs, and vegetables. Cook one minute. Add wine, squeeze juice from lemon(s) over, and simmer for one minute. Add linguine, toss and cook til heated through. serve immediately, and enjoy! This serves two hungry people. You can vary the

such things as lemon zest, dijon mustard, and capers. Formatted by Elaine Radis


Anmerkungen zum Rezept:
keine