Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Green and Gold Squash
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gZucchini
1/2 x ca. 450 gYellow summer squash;
10 MilliliterGarlic; minced
1 TeelöffelDried Leaf Oregano;
1/4 TeelöffelPepper
1 TeelöffelVirgin olive oil;
die Zubereitung:

Slice zucchini and squash in thin rounds. Mix with garlic, oregano, and pepper, and place in a steamer basket over boiling water. Cover and steam 2 minutes or until just tender. Remove from basket to serving bowl and toss with oil.

Food Exchange per serving: 1 Vegetable Exchange; Cal: 34; Cho: 0mg; Car: 6g; Sod: 3g; Fat: 1g;

Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept:
keine