Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
* Vegetable Tortellini Soup
Zutaten für 3  Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 grossOnion; coarsely chopped
10 MilliliterGarlic; minced(2tsp)
1/2 EsslöffelOlive oil
1 1/2 Dose14 1/2 oz beef broth;
1/2 Dose14 1/2 oz stewed tomatoes;
1/4 TassePicante sauce or salsa;
1/2 TeelöffelDried basil; crushed
4 1/2 x ca. 30 gCheese-filled tortellini;
1/2 Green bell pepper; diced
3/16 TasseFreshly grated parmesan;
die Zubereitung:

In a large saucepan or Dutch oven, cook onion and garlic in olive oil until tender, about 6 minutes. Add broth, tomatoes, picante sauce and basil; bring to a boil. Stir in tortellini; simmer uncovered 15 minutes.

Stir in bell pepper; continue to simmer 3 to 4 minutes or until tortellini is tender. Ladle into soup bowls; sprinkle with cheese.

Was for 6 serving, now is for 3 sweet ones.

Per Serving:

fat) Protein: 8 grams Fat: 5 grams Cholesterol: 16 mg Carbohydrate: 20 grams Sodium: 903 mg Exchanges: 1 vegetable, 1 bread, 1/2 meat, 1/2 fat


Anmerkungen zum Rezept:
keine