Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cottage Cheese Vegetable Casserole
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseThinly sliced carrots
1/2 TasseChopped onion
1 EsslöffelReduced calorie margarine
1/2 TasseSliced mushrooms
(8 ounce) package noodles, cooked and drained
2 TasseLow-fat cottage cheese
1/2 TasseSkim milk
1/2 TeelöffelSalt
1/2 TeelöffelBasil
1/4 TeelöffelThyme
1/8 TeelöffelPepper
 Parsley sprigs (opt.)
die Zubereitung:

Yield 12 servings - 1/2 C ea. Each serving may be exchanged for: 1 Bread, 1 Low-Fat Meat

Combine carrots, onion and margarine in non-stick skillet; cook on medium heat until tender. Add mushrooms and cook 5 minutes; set aside Combine remaining ingredients, except parsley, in large bowl; stir in cooked vegetables. Turn mixture into nonstick 2 Qt. Casserole. Cover and bake at 350 for 30 minutes or until bubbly. Garnish with parsley before serving, if desired.

Posted from the Echo's Library 04/19/94 by Frank Skelly


Anmerkungen zum Rezept:
keine