Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Kidney Bean Salad
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 g(1 can) kidney beans; rinsed well =Or=
16 x ca. 30 g(1 can) pinto beans; rinsed well
Celery stalk; diced
1 TeelöffelDill pickle; grated
2 TeelöffelOnion; grated
Egg white; hard-cooked chopped finely
 Romaine Lettuce leaves;
1/4 TasseAnchovy Yogurt Dressing;
die Zubereitung:

Mix first 5 ingredients together lightly. Arrange on lettuce leaves and top with a spoonful of dressing Food Exchanges per serving: 1 Starch/Bread Exchange + 1/2 Fat Exchange Cal: 99; Cho: 2mg; Car: 15g; Pro: 5g; Sod: 200mg; Fat: 3g;

Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept:
keine