Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Carrot Bran Brownies
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseAm Bran Flakes
1 TasseAm Whole Wheat Pastry Flour
1/2 Teelöffelsea salt optional
2 TeelöffelNon-alum baking powder
1 Esslöffelcinnamon
1/2 Tassenuts chopped
1 Tassecarrot grated
1/2 TasseAm Sesame Tahini Or- vegetable oil
1/2 TasseHoney or maple syrup
1/2 TasseMilk or soy milk
Apricot Glaze
2 TassePitted & chopped apricots (fresh)
1 ScheibeLemon with peel; chopped
1/3 TasseHoney or maple syrup
die Zubereitung:

Mix dry ingredients together and stir in nuts and carrot. Beat liquids and stir into dry mixture. Spread batter into an oiled 8" x 8" pan. Bake at 375 F. for 30 minutes. Serve warm or top with apricot glaze (recipe below).

Apricot Glaze: Combine ingredients in a saucepan and stir over medium-low heat until apricots become juicy. Pour into a blender and puree; return to saucepan and cook for 5-8 minutes. Cool and spread on top of cake or cookies.

Reprinted by permission of Arrowhead Mills, Inc.

Electronic format courtesy of: Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine