Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage & Bean Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TasseBorlotti beans
1 Tasse(180g) frozen broad beans, thawed
30 Grammbutter
1 mittel(150g) onion, chopped
1 mittel(350g) leek, chopped
Stick celery, chopped
2 Esslöffelflour plain
2000 Milliliter(8 cups) vegetable stock
 Pn Cayenne pepper
1/2 Teelöffelsugar
1/4 Teelöffelsaffron ground
1 klein(250g) kumara, chopped
3 Tasse(240g) shredded cabbage
2 Esslöffelcoriander fresh, chopped
die Zubereitung:

Place borlotti beans in bowl, cover with water, cover, stand overnight; drain.

Add broad beans to pan of boiling water, simmer, uncovered, 5 mins; drain, rinse under cold water, Peel skins from broad beans; discard skins.

Heat butter in pan, add onion, leek and celery, cook, covered, stirring occasionally, about 10 mins or until vegetables are soft. Add flour, cook, stirring, until mixture is dry and grainy. Remove from heat, gradually stir in stock, pepper, sugar and saffron. Stir over heat until mixture boils and thickens, add borlotti beans, simmer, covered, about 50 mins or until beans are tender. Add broad beans, kumara and cabbage, simmer, uncovered, about 10 mins or until kumara is tender; stir in coriander.


Anmerkungen zum Rezept:
keine