Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Dried great Northern beans |
6 Tasse | water cold |
1 | Onion small, chopped |
1 | Medium carrot, chopped |
1 Esslöffel | Soft margarine |
2 Esslöffel | all-purpose flour unbleached |
1/8 Teelöffel | mustard ground |
4 Teelöffel | white vinegar |
2 Teelöffel | brown sugar |
| salt |
| pepper |
| Chopped hard-cooked eggs for garnish |
In a large soup pot, soak the beans overnight in water to cover. Drain and add the cold water, onion and carrot. Simmer, covered, for 2 1/2 to 3 hours, or until the beans are tender.
Puree the beans and vegetables in a blender or food processor, or force through a metal colander or food mill. Return the bean mixture to the soup pot.
In a small saucepan, melt the margarine and blend in the flour. Add the flour mixture, mustard, vinegar, and brown sugar to the soup pot and cook until slightly thickened, stirring frequently. Add the salt and pepper.
Garnish each serving with the chopped eggs and serve.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |