Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Nut Cake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Lisa Hlavaty fdgn81a Mm: nstm54b
2 Tassesugar
3/4 Tasseoil
1 Esslöffelvanilla
eggs
3 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelsoda
1 grossCan pet milk
1 DoseAlmond filling
1 Tassewalnuts chopped
1/2 TasseMaraschino cherries & juice chopped fine
10 sugar optional
die Zubereitung:

Grease tube or bundt pan. Flour. Preheat oven to 350. Combine sugar, oil and vanilla. Add eggs one at a time. In separate bowl, combine flour, soda, and salt. Add to sugar mixture alternately with pet milk. Stir in remaining ingredients one at a time. Pour batter into pan. Bake at 350 for 1 1/2 hours. Cool about 10 to 15 minutes, then remove from pan. No glaze is required, but can be dusted with 10x sugar before served.


Anmerkungen zum Rezept:
keine