Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salmon En Papillote with Basil Butter
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Basil Butter
15 basil leaves fresh
cloves garlic peeled
1/4 Teelöffelcayenne pepper
1/4 x ca. 450 gbutter unsalted
 Few drops lemon juice
 salt
 white pepper
Salmon Filets
Salmon steaks
1/4 x ca. 450 gBasil butter
Tomato sliced
Lemon slices
bay leaves
 Salt, pepper and paprika
die Zubereitung:

To make basil butter, mix basil and garlic together in bowl of food processor. Add remaining ingredients and season to taste. Mix again until well combined.

Preheat barbecue at medium.

Place each salmon steak on double piece of aluminum foil. Place a spoon of basil butter on each steak and top with slice of tomato.

Add lemon slice and bay leaf. Season and seal packages.

Place foil packages on grill. Cover and cook for 25 to 30 minutes.

(160 °C).

Per Serving: 493 calories, 3 g carbohydrate, 40 g protein, 36 g fat, 1.4 g fiber.

From "Pol Martin's Supreme Cuisine, Smart and Simple Cooking", Pol


Anmerkungen zum Rezept:
keine