Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Meatloaf
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gchuck ground
1 mittelOnion chopped
eggs beaten
12 Single crushed crackers
1 Tassemilk
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1/2 Teelöffelgarlic salt
1 1/2 TasseMozzarella
1 Dose(12 oz) Italian tomato
 Sauce
die Zubereitung:

Combine ground chuck, onion, eggs, crackers, milk, salt, pepper and garlic salt in large bowl.Mix well.Add more milk, if dry.Turn ground chuck mixture onto long piece of waxed paper.Pat mixture into rectangle, about 6 x 13 x 1/4" thick.Spread mozzarella cheese over mixture to about 1" from edges.Start from one end and lift waxed paper and roll mixture into a log shape.Carefully, place in large oven-proof casserole dish, seam down.Pinch ends to seal.Pour tomato sauce over mixture.Bake 375 degrees for 1 to 1/2 hours or until middle is done.


Anmerkungen zum Rezept:
keine