Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salsa Pasta Ole'
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gFarfalle pasta; (bow ties)
1/2 Tassevegetable oil
2 BundScallions; cut into 3 inch julienne
3/4 TasseBottled hot or medium salsa
4 x ca. 30 gJack cheese; shredded or Montery Jack cheese
Nutritional Information/Serv
 X 371 calories
 X 16 g protein
 X 51 g carbohydrate
 X 12 g fat
 X 25 mg cholesterol
 X 211 mg sodium
die Zubereitung:

1. In large saucepan, in boiling, salted water, cook pasta as package label directs, until al dente.

2. Meanwhile, in medium skillet, heat oil over medium-high heat; in batches, fry scallions until crisp and beginning to brown, about 2 minutes each batch. Drain on paper towels.

3. Drain pasta; return to saucepan. Add salsa and cheese; toss to coat. Plce in serving bowl; to with ffried scallions.

~- EZpoint V2.2 * Origin: "LaRK's" Place (1:343/26.3)

|Olx$Som| Bbs: Swcreate Conference: 46, Cooking Number: 38889

Lawrence Kellie To: All Subject: Recipe Flags:


Anmerkungen zum Rezept:
keine