Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aldilla
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossOnion chopped
1 1/2 x ca. 450 gFlank steak
1 grossCarrot chopped
3 Teelöffelchilli powder
1 grossgreen pepper chopped
1/2 Tasseflour
2 grossTomatoes chopped
1 1/2 Teelöffelsalt
1/4 Tassered wine
1/2 Teelöffelpepper
Hot chilli pepper -- seeded
3 Esslöffelvegetable oil
die Zubereitung:

1. Score steak and rub with chili powder; coat with a mixture of flour,

1/2 Potato Soup For Crockpot easpoon saltnad 1/4 teaspoon of seasoned pepper; pound steak on both sides wit h a wooden mallet or the edge of a plate to tenderize; cut into 6 pieces. 2. B rown steak in hot oil in a large skillet. Remove and reserve. Saute onion, carrot, green pepper and tomato in pan drippings; add remaining 1 teaspoon salt and 1/4 teaspoon pepper; remove from heat. 3. Combine steak and sauteed vegetables in slow cooker; add wine and hot chili pe pper; cover. 4. Cook on low for 8 hours or on high for 4 hours, or until meat is tender.

~0500


Anmerkungen zum Rezept:
keine