Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Raisin Cake
Zutaten für 24  Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewater
1 TasseReduced-cal margarine;
15 x ca. 30 g(1)pkg raisins;
 Sugar sub to equal 3 cups sugar
2 TeelöffelBaking soda
1/4 Tassewater
eggs beaten
4 1/2 Tasseall-purpose flour
1 Teelöffelcloves ground
1 Teelöffelallspice
1 Teelöffelcinnamon ground
 Vegetable cooking spray
die Zubereitung:

Bring 2 cups of water to a boil n a large saucepan; stir in margarine and raisins, and boil uncovered 5 minutes. Remove from heat, and cool raisin mixture to lukewarm. Stir in sugar substitute. Dissolve soda in 1/4 cup of warm water; add to raisins mixture, stirring well.

Stir in eggs. Combine flour, cloves, allspice, cinnamon, and baking powder; gradually add to raisins mixture, stirring after each addition. Stir in eggs. Spoon batter into 10" Bundt pan coated with vegetable cooking spray. Bake at 350 degrees for 50 minutes to 1 hour or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool cake in bundt pan 10 minutes. Remove from pan; let cook on wire rack. Food Exchange per serving: 1 1/2 Starch Exchange + 1 Fat Exchange; Cal: 170; Cho: 22mg; Car: 24gm; Pro: 3gm; 4gm; Sod: 222mg;

Brought to you and Yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master.


Anmerkungen zum Rezept:
keine