Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Indian Summer Tomato Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 grosstomatoes sliced
1 Esslöffellime juice
2 Esslöffelolive oil extra virgin
1/4 Teelöffelcumin seeds
1/4 TeelöffelFennel Seeds
Dried hot chili pod
2 EsslöffelCilantro chopped
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Arrange tomato slices on a platter. Sprinkle with lime juice. Warm oil in a small pot over moderate heat. Add cumin, fennel & chili pod, cook for 30 seconds. Remove from heat, discard pod & cool. Whisk in the cilantro; spoon seasoned oil over tomatoes. Season with salt & pepper & serve. If it sits, the flavour will intensify.

Yamuna Devi, "Yamuna's Table"

Nancy O'brion notes: this could be used for a diabetic!


Anmerkungen zum Rezept:
keine