Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fat-Free Matza Balls
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseMatza Meal
1/2 Teelöffelsalt
3/4 TeelöffelPowdered instant broth
 (chicken or veggie)
2 TeelöffelChopped parsley (optional)
1 Priseonion powder
egg whites
3 EsslöffelCold club soda
die Zubereitung:

Stir the dry ingredients together

Stir egg whites, club soda, and parsley slightly with a fork and pour over the dry ingredients. Mix well and refrigerate at least one hour.

Form into 8 balls (1 1/2 inch diameter) and drop into a large pot of boiling slated water or broth.

Reduce the heat and simmer, covered, for 30 minutes. Do not remove the lid during the cooking period. Remove matza balls with a slotted spoon and serve in soup.

[Note: I have not tried this recipe. In general, though, matza balls keep well in the fridge, just warm them up before serving in soup.]

"International" Havurah of Temple Emmanuel, Lexington, Ma.

Individual recipes copyrighted by originator. Fatfree Recipe collections

SueSmith9@aol. Com using Mmconv. Archived through kindness of Karen Mintzias, km@salata. Com and Mark Alexander, Mark@alexr. Demon. Co. Uk.

1.80ss


Anmerkungen zum Rezept:
keine