Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Granny smith, unpeeled, |
| Cored, and diced |
2 Tasse | Slivered cabbage (red or |
| Green) |
| Plenty of raisins |
1/4 Teelöffel | celery seed |
2 Teelöffel | cider vinegar |
1 Teelöffel | honey |
1 Teelöffel | oil |
| salt |
| pepper |
| > |
| > 1) place apples, cabbage, |
| And raisins in bowl - toss |
| > 2) combine all else in cup |
| And mix |
| > 3) pour on top and serve |
Comment by Judy Karpen, karpen@nrlfs1.nrl. Navy. Mil:
Good stuff!
Just a variant note - shredded carrot can be used in addition to, or even in place of, the cabbage; also, raspberry vinegar (tres yuppie, i know) can replace the cider vinegar + honey. If it's still not sweet enough for your taste you can add some fruit juice; peach works well. Oh, you can leave out the oil too, esp if you add the fruit juice (dont want too much liquid in there).
Formatted by Sue Smith, S.Smith34, TXFT40A@Prodigy. Com using Mmconv.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |