Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecued Tempeh (Vegan)
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 1/2 x ca. 30 gTempeh, cut to small cubes
3 Esslöffelvegetable oil
1 mittelOnion chopped
cloves garlic minced
1 EsslöffelFennel
1 Teelöffelchilli powder
1 Teelöffelcoriander
1 Teelöffelcumin
1/4 Teelöffelcayenne pepper
green pepper chopped
2 EsslöffelTamari
2 Esslöffellemon juice
3 Esslöffelmolasses
2 Esslöffelcider vinegar
1 EsslöffelMustard powdered
6 Esslöffeltomato paste
1 Tassewater
4 PriseTabasco sauce
die Zubereitung:

Saute onions, garlic & spices till onions soften. Add peppers & tempeh chunks & continue to saute for 5 minutes or so. Transfer to a shallow baking pan.

Whisk together the sauce ingredients (tamari, lemon juice, molasses, vinegar, mustard, paste & water).

Add to the vegetables. Bake for 30 minutes at 350F for 30 minutes covered & then for 30 minutes uncovered. Stir frequently throughout.

Serve on rice with coleslaw or stuff into pita.

Source Unknown

Fatfree Recipe collections copyrighted by Michelle

Smith, S.Smith34, TXFT40A@Prodigy. Com using Mmconv.

1.80ss


Anmerkungen zum Rezept:
keine