Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | white wine dry |
1/2 Teelöffel | Dried Whole Thyme |
1/4 Teelöffel | red pepper crushed |
3 | Cloves garlic crushed |
16 x ca. 30 g | Red Snapper Fillets |
1/4 Tasse | all-purpose flour |
1/4 Tasse | Parmesean or Romano Cheese, Grated |
1/4 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
| Vegetable cooking spray |
1 1/2 Teelöffel | olive oil |
| Lemon wedges |
1. Combine first four ingredients in a large zip-top heavy duty plastic bag. Add fish: seal bag and marinate in refrigerator for 30 minutes, turning bag occasionally. Remove fish from bag; discard marinade and set fish aside.
2. Combine flour and next 3 ingredients in large zip-top plastic bag. Add fish fillets, and seal bag; shake to coat fillets with flour mixture.
3. Coat a large nonstick spray with cooking spray. Add oil, place over medium heat until hot. Add fish and cook 6 minutes on each side or until fish flakes easily when tested with a fork. Serve with lemon wedges.
dietary exchanges: per serving 4 protein, 1 fat, 1 bread
Linda Fields, Cyberealm Bbs Watertown Ny 315-785-8098
|
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |