Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Orange-Garlic Pork Chops
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pork chops
1 mittelOrange
Cloves fresh garlic
1/2 kleinonion
1/4 Teelöffelginger powdered
 pepper
2 Teelöffelbutter
 salt
die Zubereitung:

Remove fat from chops. Squeeze orange into small bowl, keeping as much pulp as possible. Press garlic into arange juice. Using garlic press, squeeze onion into orange-garlic mixture, being sure to remove onion skin. Add ginger and a pinch of pepper; stir well. Place chops in shallow baking dish, cover with marinade and let stand for at least 45 minutes. Melt butter in skillet with lid. Remove chops from marinade, reserving marinade, and brown chops on both sides in butter. Cover with remaining marinade and cook, covered for 10 minutes. Remove cover and cook until fork tender. Add salt and pepper to taste.


Anmerkungen zum Rezept:
keine