Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
All-American Egg Rolls
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 ca. 1 Litercooking oil
15 Cloves fresh garlic, peeled
1/2 TasseReal mayonnaise
1/2 TasseSoftened cream cheese
2 Teelöffelmustard prepared
Polish sausages
egg
1/4 Teelöffelmilk
8 grossEgg roll wrappers
 parsely chopped
die Zubereitung:

Heat oil in frying pan to medium-high, about 350 degrees. Combine garlic, mayonnaise, cheese, and mustard in blender until smooth. Remove from blender. Cut each Polish sausage into two shorter halves and score lengthwise. Beat egg and milk with fork until smooth. Place each sausage half at end of egg roll wrapper, add a dollop of mustard sauce and roll sausage into wrapper, sealing ends with egg mixture. Fry in hot oil until lightly browned on all sides. Garnish with chopped parsley and serve with extra mustard sauce.


Anmerkungen zum Rezept:
keine