Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | ground beef |
2/3 Tasse | bread crumbs soft |
1/3 Tasse | onion chopped |
1 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | pepper |
2 | Eggs lightly beaten |
1 Tasse | milk |
| Piquant sauce |
1. Combine ground beef, bread crumbs, chopped onions, salt and pepper and beaten eggs and milk in a large bowl. Stir well. Shape meat mix- ture into a 12 x 7 inch loaf. Place in a 13 x 9 x 3 baking dish. Bake at 350F for 1 hour 15 minutes.
2. Remove from oven and pour Piquant Sauce over top of loaf. Return meat to oven and bake an additional 15 min. Transfer loaf to a serving platter.
Piquant Sauce:
3/4 cup firmly packed brown sugar 1 1/2 t dry mustard 3/4 cup catsup 3/4 t Worchestershire sauce
Combine all ingredients in a small bowl. Stir well. Yield: 1 1/4 cups
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |