Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cacciateri
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gFrying chicken pieces
1/4 TasseOlive oil or vegetable oil
1 grossonion sliced
cloves garlic minced
16 x ca. 30 gtomatoes canned
8 x ca. 30 gtomato sauce
1/3 TasseKikkoman Teriyaki Sauce
1 Teelöffeloregano crumbled
bay leaves
die Zubereitung:

Brown chicken pieces thoroughly in hot oil in large skillet or Dutch oven; remove. Add onion and garlic to oil and cook until onion is translucent. Stir in remaining ingredients. Arrange chicken pieces in sauce; cover and simmer 45 minutes, or until chicken is tender. Discard bay leaves and skim off excess fat. Serve chicken and sauce on bed of cooked spaghetti or noodles.

Reprinted with the permission of Kikkoman International Inc.

Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine