Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Tasse | Apples, peeled, cored, sliced |
1 Esslöffel | lemon juice |
2 Esslöffel | butter or margarine |
3/4 Tasse | rolled oats |
2 Esslöffel | brown sugar |
2 Esslöffel | nuts chopped |
1/4 Teelöffel | cinnamon |
Substitute peaches or pears when they are in season.
Place apples in a microwave baking pan and sprinkle with lemon juice. In a small bowl, melt butter at High for 30 to 45 sec. Stir in rolled oats, brown sugar, nuts and cinnamon. Combine well. Sprinkle evenly over apples.
Microwave at High for 8-10 min. Allow 5 to 7 min after cooking time.
8 Servings each 1/2 cup 1 fruit choice, 1 fat choice 10 g carbohydrate, 1 g protein, 5 g fat, 89 calories
Catha McMaster & Charlotte Empringham
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |