Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | turkey ground |
1/2 Tasse | Ketsup |
1 mittel | onions diced |
2 Teelöffel | dijon mustard |
1/2 Teelöffel | Seasoning salt |
1/4 Teelöffel | garlic powdered |
| Non stick spray |
4 | Large hamburger rolls or rolls of your choice, split |
1. Either use a non-stick skillet or spray a skillet with non-stick spray. Add ground turkey and onion, and cook until meat is no longer pink.
2. Add other ingredients, and simmer until thickened to your choosing.
3. Serve as you would sloppy joes, on split rolls.
You will find this is good, easy, quick, and low calorie!
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |