Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baba Ghannuj (Eggplant Appetizer)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grosseggplant
cloves garlic crushed
1 Teelöffelsalt
1/4 TasseTahini (Sesame Seed Paste)
2 Esslöffelwater
1/4 Tasselemon juice
 Lemon wedges
 parsley
 olive oil
die Zubereitung:

Set oven to 375F. Wash eggplant and remove stem. Pierce with a fork 4-6 times. Place in baking dish. Bake for 45 minutes or until tender. Remove from oven and run under cold water. Peel and mash; set aside. In serving bowl combine garlic, salt, and Tahini. Gradually add water and lemon juice, beating well. Fold in mashed eggplant. Garnish with lemon wedges, finely chopped parsley and a sprinkle of olive oil. Scoop up eggplant with pieces of Pita Bread to eat or serve as a side dish with any meal.

Shared by Rita Taule, Prodigy Id# BTVC62A.


Anmerkungen zum Rezept:
keine